2019-04-08

2019-04-01: АПРИЛИЈАДА 2019.


У  организацији нашег књижевног клуба дана 1.априла 2019 год. одржано је, по први пут међу Србима, вече хумора, вицева и сатире под називом "АПРИЛИЈАДА 2019".
У  препуној  сали за фискултуру О.Ш. "Јоца Милосављевић"-Багрдан окупили су се на једном месту песници,глумци,наратори вицева, певачи... 
Вече је отворио Чедомир Марковић ,члан КУД-а "Здравац" из Јагодине прелепом здравицом, а затим су наступили и остали гости: Мирослав Митровић из Милошева је говорио вицеве, а Дејан Ивановић-Деки из Лапова је са Животом Денићем-сликарем из Лапова и Зораном Ђорђевићем певачем одсликао један кафански дан и муке Пироћанаца.
Бојан Милорадовић-вансеријски глумац из Јагодине је својим изведбама дигао публику на ноге. Наступали су и Слободанка Маринковић-дугогодишњи кореограг КУД-а "Света МилановићПоте" из Багрдана, затим песници Звездана Крстић из Старог Села, аутор збирке "Бесконачност на дохват", па Слађана Дилић из Лапова, аутор романа" Записивачи љубави", па Јовица Николић из Лапова ,аутор необичне збирке песама "Од А до Ш" -кандидата за Гинисов рекорд,па Мирјана Нешковић из Старог Села. Од чланова нашег Клуба своје стихове читали су Николић Милијана Светлана и Здравко Сретеновић. Вицеве је причала, и то изванредно ,Павловић  Малина.У заједничком скечу са Здравком учествовао је по први пут Панић Филип.
Присутне госте поздравио је потпредседник Клуба Душан Томић, а захвалнице свим учесницима поделила секретар Светлана Крстић.Међу драгим гостима били су и гости из Баточине Катарина Карић и Раша Цалић. Музичку подлогу чинили су Јовановић Јован-Јоца Аждаја,затим Јована и Славиша Тошић  .Техника  Срђан Сретеновић. Главни камерман и сниматељ Милосав Миша Брајковић.СПОНЗОРИ МАНИФЕСТАЦИЈЕ  били су  МИЛАНКА  ПАНИЋ   и  НЕВЕНА  СРЕТЕНОВИЋ.









Нема коментара:

Постави коментар